Miyabi Isshin


Belépő modellek a japán kések világába a Kanetsugutól, három rétegből laminált pengével, egyszerű nyéllel. A Miyabi Isshin kések igen vékony pengéjének széles levezető éle alig látható élszalagban végződik. Könnyen hatol be akár a házikenyerünk ropogós héjába is, viszont a szokottnál érzékenyebb a durva használatra (hajlítás, feszítés). Csontot és mélyhűtött árut - más finom késekhez hasonlóan - nem szabad vele vágni!

MI-2003 Santoku 170 mm
Penge: AUS-8/SUS-410, 3 rétegű laminált (san mai), rozsdamentes
Keménység: HRC 57-58, jégedzett
Élezés: kézi, konvex (hamaguri-ha)
Nyél: rózsafa
Gyártási hely: Sakai City (Osaka), Japán

MI-2004 Chef 180 mm
Penge: AUS-8/SUS-410, 3 rétegű laminált (san mai), rozsdamentes
Keménység: HRC 57-58, jégedzett
Élezés: kézi, konvex (hamaguri-ha)
Nyél: rózsafa
Gyártási hely: Sakai City (Osaka), Japán